Klasströjor till hela Sverige

Klasströjor

Klasströjor – en stolt tradition

Klasströjor är en svensk tradition som sträcker som många år tillbaks i tiden. Vi är stolta över att kunna leverera traditionella klasströjor till dig i en mäng olika färger och utformanden. Kan du inte se den typ av klasströja du är ute efter? Hör av dig till oss så hjälper vi dig och tar fram det du letar efter.

Nu är det bara att du går in och kikar på våra olika tryck och väljer vad ni vill ha på just era klasströjor. När ni är redo att beställa så är det bara att ni hör av er till oss så ska vi guida er genom hela processen.

Klasströjor i olika modeller

Du kan välja på hoodies, t-shirts eller någon annan typ av plagg. Våra hoodies är gjorda av en mix av bomull och polyester. T-shirtsen är gjorda av 100% bomull. Vill du ha någon annan typ av material till era klasströjor så kan vi erbjuda en hel del olika alternativ. Bara ställ frågan så hjälper vi er. Allt för att era klasströjor ska bli exakt så som ni vill ha dem.

Material och kvalité är viktigt på klasströjor. Vi vill bara skapa klasströjor som håller, under lång tid och efter många tvättar. Klasströjor med tryck som inte spricker och kläder som tål att slitas. Vi vill erbjuda Sveriges bästa klasströjor.

Klasströjor

Leveranstid och betalning

Vi levererar under normala förhållanden era klasströjor till er inom 2 veckor. Om det är bråttom och ni måste få era klasströjor snabbare än så kan ni höra av er så kan vi erbjuda expressfrakt. Hur stor kostnaden blir för det varierar beroende på hur många klasströjor ni köpt och var i landet de ska levereras.

Hur betalar vi?

Ni betalar gemensamt. En person är ansvarig och måste se till att pengarna samlas in och sen betalas till oss. Vi erbjuder 10-dagars faktura gratis. 30-dagars faktura för 29 kr och kan även erbjuda avbetalningsplaner om det behövs.

Gemensamma klasströjor, ett gemensamt minne

Klasströjor är det bästa sättet för klassen att skapa ett gemensamt minne. De flesta vill ha någon form av ram med allas namn på ryggen. Vi tycker det är roligt med klasser som tänker, skapar och är kreativa. Som kommer på nya och egna idéer och på så sätt skapar unika klasströjor till sin egen klass. Så sätt er ner och klura tillsammans. Vad får er klass att sticka ut? Om ni inte kommer på något hjälper vi er gärna med något av våra klassiska tryck.

Det viktigaste är trotts allt att man får gemensamma klasströjor – inte exakt hur de ser ut.

Vad kan vi trycka på våra klasströjor?

Vad ni vill! Mer eller mindre. Om ni har en tanke eller en vision om hur era klasströjor ska se ut så kan ni t ex måla det på ett papper och ta ett foto. Så ser vi till att det hamnar på en ett snyggt sätt på era klasströjor. Om ni har en kul text eller ett citat så kan vi hjälpa er med förslag på teckensnitt som är lite roligare än till exempel Arial eller Times New Roman. Det finns så mycket mer att välja på. Vi ska göra vårt allra bästa för att era klasströjor ska bli bra och för att ni ska bli nöjda. Så kort och gott kan man säga att vi hjälper er att förverkliga er idé, men ni måste vara de som kommer med idén. Tillsammans kan vi skapa klasströjor som blir helt perfekta för just din klass.

Vad kommer våra klasströjor att kosta oss?

En klasströja kostar 360 kr inkl frakt och 2 tryck. Ni kan då välja hur stora eller små tryck ni vill och också välja valfri färg ni vill ha på era klasströjor.


Har du bestämt dig?

Beställ klasströjor här